Fibrostir


Фирма “Петро Вам” ЕООД започна дистрибуция на материалите производство на FIBROTERMICA, с марка Fibrostir и каменна вата Fibrorock за топлоизолация. Бихме желали да ви представим продуктите за топлоизолация.

Плочите Екструдиран пенополистирол FIBROSTIR XPS се характеризират с:
- Високи и съвършени топлоизолационни качества
- Много добър коефициент на топлопроводимост λ
- Нулева влагопоглъщаемост
- Висока издръжливост на натиск
- Класифицирани като трудно горими материали.

Също така тези материали са еднородна плътност, стабилност на размерите и отлично взаимодействие с другите строителни материали  (цимент, гипс, вар, анхидрити, пясък), а специалните плочи с канали, без гладка повърхност, осигуряват отлично залепване към стоманобетон, замазки и всички видове циментови лепила.
Много удобни и лесни за обработка (рязане)

Fibrostir XPS за покривна изолация (TH)

Fibrostir XPS TH е нов, изключително качествен и ефикасен продукт, с приложение за изолация на дървени или бетонни покриви Освен това върху него да могат да се полагат директно всякакъв вид керамични плочки. Материалът се доставя като специално оформени плочи от екструдиран полистирол.


Fibrostir XPS за индустриално приложение (IND)


Fibrostir XPS IND е идеален продукт за предварително заготвени сглобяеми изолационни панели и архитектурни панели. Сглобяемите панели могат да бъдат от метал, дърво или друг материал, като . Плочите Fibrostir XPS екструдиран полистирол табла може да се произведат според изискванията на дизайнерите за декоративни и строителни цели. Размерите на плочите с ширина от 900 и 1000 mm предлагат гъвкавост за различните приложения.


Fibrostir XPS за фасадна изолация с паропроницаема повърхност (WRS)

Fibrostir XPS WRS със специални паропроницаеми характеристики се използва за фасадна изолация на съществуващи сгради и строителна изолация.
- Предлагаме топлоизолация с този материал на вашата сграда и защита на конструкцията срещу всякакви метеорологични условия
-  Материалът диша поради отворените клетки от екструдиран полистирол? Материалът има специфични особености и speciall WRS табла повърхност.
- Спестяване на до 50-70% енергия в резултат на изолацията с Fibrostir. Материалът е перфектен за поддържане на климата в сградата и да осигури да бъде топло през зимата и прохладно през лятото.


Fibrostir XPS разделен (DV 30 +30)

Fibrostir XPS DV 30 30 е специално проектиран за покривна топлоизолация между 30 cm дървени летви на покрива отгоре. Според специално оформената линия върху повърхостта на материала работниците може лесно да разделят fibrostir XPS плочи в съответствие с нуждите на строителството, спестяване на време (по този начин пари) и постигане на качество на крайния резултат.


Fibrostir XPS врати (DR) 900

Fibrostir XPS DR 900 е идеален материал за сърцевина на алуминиеви или PVC врати. Използването на единен стандарт 900 mm за fibostir XPS произведен специално за врати спестява време и осигурява високо качество на крайния продукт.

FibrostirFibrostirFibrostirFibrostirFibrostir