Специални системи


Всеки проект, включващ подови системи предявява особени изисквания относно функционалността и естетичността на външния вид. Именно поради тази причина ние го реализираме, използвайки индивидуално подбрани подови системи, които отговарят на Вашите нужди.

Примери за индивидуалност:

С помощта на стъклените подове LUMEN постигаме неповторими ефекти благодарение на прозрачното, матовото или цветното стъкло, както и на акцентиращото осветление. Привлекателният външен вид на пода се съхранява благодарение на това, че носещите профили не са необходими. Стъкленият под се комбинира прекрасно с други системи и допринася за функционалността и естетичността.

Интегрираните решения за светлина и осветителни тела придават на стъклените подове впечатляващ вид.
Системите за двойни подове предлагат и специални решения за студиа, кина и аудитории. Тези системи се изграждат предварително и могат да бъдат монтирани с прилежащите им столове. Конструкцията за изкачване и слизане по самия под е изпълнена от стомана. За устойчивостта на товароносимите подови елементи се използват плочи от дървесина или калциево-сулфатни плочи. Специалните калциево-сулфатни плочи отговарят на нормите по противопожарна защита и изискванията за статика в обществените учреждения.


Екипът на „Петро Вам” ЕООД е на разположение за допълнителна информация, изготвяне на проект и монтаж:
Тел.: 02 858 19 77, 0889 86 51 14, petrovam.ivanova@gmail.com

Специални системи